Folytatta önpusztító életét, ismét letartóztatták a dán válogatott csatárt

Bár két éve azt ígérte, befejezi az önpusztító, önmagára is szégyent hozó életmódot, most ismét összetűzésbe került a rendőrséggel Nicki Bille Nielsen, egykori dán válogatott csatár.

A 36 éves sportember pályafutása során többek között megfordult a norvég Rosenborg, a spanyol Villarreal, Elche és Rayo Vallecano, illetve a lengyel Lech Poznan csapataiban, és három válogatott fellépése során egy Málta elleni vb-selejtezőn gólt is szerzett, sokkal inkább a botrányairól várt hírhedtté.

2013-ban egy kocsmai botrány miatt őrizetbe vették Norvégiában, egy évvel később egy koppenhágai incidensben rendőrökre támadt, 2018-ban egy hónapos börtönbüntetésre ítélték Monacóban, mert megütött egy nőt. Elítélték kokain birtoklásáért és azért, mert szexuális kalandjairól illegális felvételeket készített.

2018. december 25-én súlyosan megsérült a jobb karján, miután hárman betörtek hozzá és rálőttek egy vadászpuskával.

2022 novemberében a legfelsőbb bíróság három hónap börtönbüntetésre ítélte egy koppenhágai szórakozóhelyen elkövetett erőszak miatt. Ezt követően tette azt a hangzatos nyilatkozatát, miszerint utoljára találkozhatott vele a sajtó ilyen helyzetben.

Ez az utolsó alkalom. Ennyi. Minden dolog, amit eddig tettem, csalódás és önpusztítás volt. De továbbléptem, fejben megnyugodtam és már nem haragszom magamra. Megbocsátottam.

A friss hírek szerint mindössze két évig bírt ki jó fiúként, dán lapértesülések szerint ezúttal a rendőrség rablásban való részvétel gyanúja miatt vette őrizetbe. A nyomozók szerint dobozos bort, gyümölcslevet és egy thai ételt lopott egy élelmiszerboltból, és amikor az alkalmazottak elkapták, életveszélyesen megfenyegette őket, és dulakodás után elfutott.

Az egykori futballista ártatlannak vallotta magát.

Kapcsolódó