RTL: csak streamingen lesznek elérhetők a Bajnokok Ligája-meccsek

Októbertől az RTL Magyarország közvetítésében a Bajnokok Ligája-mérkőzései kizárólag az RTL+ Premium felületén lesznek elérhetők, írta közleményében a csatorna.  

Az idei szezonban nem csupán a versenysorozat lebonyolítása változik meg gyökeresen, hanem a mérkőzések közvetítési és hozzáférési módja is, hiszen az RTL+-nak köszönhetően a szurkolók a sorozat csaknem valamennyi mérkőzését élőben követhetik és visszanézhetik. Októbertől a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és a Konferencia Liga RTL-es élő mérkőzései kizárólag az RTL+ Premium előfizetői számára lesznek elérhetőek, exkluzív tartalomként.

„Az első játékhét tapasztalati azt mutatják, hogy jelentős érdeklődést és nézőszámot generáltak a közvetítések az RTL streamingplatformján.

Az Európa Liga és a Konferencia Liga RTL-es élő mérkőzései szintén csak az RTL streamingplatformján lesznek elérhetőek.

Az RTL HÁROM ezzel elköszön az élő futballközvetítésektől, de a Focipéntek című magazinműsor és az Európa-liga összefoglalók továbbra is ott lesznek láthatóak” – olvasható.

Az élő közvetítések és az összefoglalók mellett a szezonban 32 saját gyártású magazinműsor is látható lesz az RTL+ Premium felületén, amely kiegészül 59, az UEFA által készített háttérműsorral is.