Nemzetközi foci

Már nemet mondott egyszer a Liverpoolnak, de az angolok nem tettek le a középpályásról

Juan Manuel Serrano Arce / Getty Images
Juan Manuel Serrano Arce / Getty Images

Továbbra is figyelemmel kíséri Martín Zubimendit a Liverpool labdarúgócsapata. A Real Sociedad baszk középpályását már csábította az angol klub, ajánlatot is tettek érte, azonban a 25 éves játékos inkább maradt nevelőklubjánál, amelyhez 2027-ig köti szerződés.

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano most arról nyilatkozott, hogy a Pool nem tett le Zubimendi leigazolásáról, és hogy a nyáron kinevezett Arne Slot is szívesen látná a spanyol válogatottal Európa-bajnokságot nyert védekező középpályást.

Romano azt is elmondta, egyelőre nem változott a helyzet, azaz Zubimendi a Sociedadra koncentrál, amit a Liverpool tiszteletben tart, azonban továbbra is figyelik a játékos helyzetét, hogy ha kell, akkor ismét ajánlatot tegyenek érte.

Martín Zubimendi eddigi számai a Real Sociedadban.

A San Sebastiánban született Martín Zubimendi 12 éves korában került a Real Sociedad utánpótlásába, majd 2019-ben debütált az első csapatban. Eddig összesen 195 mérkőzésen játszott a baszk csapatban.

Kapcsolódó
Viníciusszal már közölték, hogy ő kapja az Aranylabdát
A Real Madrid brazil támadója sokat tett azért, hogy csapata bajnok és Bajnokok Ligája-győztes legyen. Spanyol lapértesülések szerint a díjat odaadó France Football már közölte is a játékossal, hogy ő lesz a győztes.
Olvasói sztorik