Nemzetközi foci

„Akadályozza csapata játékát” – Ádám Martinra rászállt a görög sajtó

FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
FEDERICO GAMBARINI / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Ádám Martint élesen bírálta a görög sportime.gr cikke portál, szúrta ki a Csakfoci.

A magyar válogatott csatár nyáron igazolt a Aszterasz Tripoliszba, ahol azonban öt meccsen még nincs se gólja, se gólpassza. A hétvégi, Panaitolikosz elleni 1-1-s döntetlen során kezdő volt Ádám, de 59 perc után lehozták, a cikk szerzője pedig alaposan kiosztotta a támadót.

„Senki sem értette, hogy miért volt ekkora felhajtás Ádám átigazolása kapcsán. Jött egy játékos, aki még Dél-Koreában sem volt tényező, és úgy nézett ki , hogy ő lesz a bombaigazolás. Mindezt úgy, hogy még Magyarországon sem törte meg igazán a csendet a 2021/2022-es szezon kivételével. Ez volt az egyetlen olyan idénye is, amely során kétszámjegyű gólt szerzett. Öt meccs után elég szemléletes a kép: Ádám még mindig találta meg a helyét, a legtöbb meccsén láthatatlan. Egyelőre nincs gólja, sem asszisztja, eközben pedig gyengén játszik.

Az Asterasz Tripolisz a legjobban fizetett játékosává tette őt: közel 300 ezer eurós szerződést adott neki, ő pedig a legkevésbé sem szolgálta meg egyelőre ezt az összeget. A legrosszabb, hogy Ádám a futballstílusával jelentősen akadályozza csapata játékát

– írja a portál, amely arra is rámutat, hogy nincs másik klasszikus center a csapat keretében.

A novasports.gr és a monobala.gr beszámolói sem beszélnek nagyobb elismeréssel Ádámról, miközben szinte minden sportoldal lehozta, hogy a szabadon igazolható lengyel Jaroslaw Niezgoda lehet a megoldás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik