Nemzetközi foci

„Szarházi vagy” – mondta Bellingham a játékvezetőnek

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Frusztrált, de győztes estén van túl a Real Madrid, amely szombaton hátrányból fordítva győzte le 4-1-re az Espanyolt. Hogy mennyire pattanásig feszültek az idegek hazai oldalon, azt tökéletesen visszaadta egy 81. percben történt jelenetsor. A játékvezető megállította a játékot, majd felmutatott egy sárgát Jude Bellinghamnek, amit nemcsak az angol játékos, de Vinícius Jr. részéről is heves reklamálás követett.

A kamera ekkor kapta el a pillanatot, hogy Bellingham a játékvezető felé fordulva azt mondta Jose Luis Munuera Monteróra, hogy „szarházi vagy”.

Az angolnak szerencséje volt, hogy egy frissen kapott sárga után a játékvezető nem az ő irányába nézett, láttunk már hasonlóért második sárga lapot a történelemben.

A Real Madrid a döcögős szezonkezdés után az egymást követő harmadik bajnokiját nyerte meg szombat este, igaz, még így is egypontos hátrányban van a nála egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, a La Ligában eddig hibátlanul szereplő Barcelona mögött. A Real a hét közben a Stuttgart ellen győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája főtábláját is.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik