Nemzetközi foci

Olyan kérdést kapott Mourinho az elveszített rangadó után, hogy faképnél hagyta az újságírót

Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Ulrik Pedersen / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Sallai Roland csereként beállva, egy győztes rangadón debütált a Galatasaray csapatában, amely az ősi rivális Fenerbahce otthonában nyert 3-1-re. A meccs után még a Galata hivatalos Twitter-oldala a hazaiak edzőjével, José Mourinhóval trollkodott, a portugál becenevét, a The Special One-t (a különleges) lecserélték The Crying One-ra (a sírós).

Egy újságíró arról akarta megkérdezni Mourinhót, mit szól mindehhez, de nem kapott választ. A Fener vezetőedzője ugyanis azzal indított, hogy megkérdezte, „ki vagy te”, majd amikor elhangzott a szóban forgó mémre vonatkozó kérdés, akkor úgy reagált, „ez most komoly, vagy viccelsz”.

Ezt a kérdést megismételte, és ugyan mutatni akarták neki a képet, egy pillanatra sem nézett az újságíró telefonjára, majd továbbment.  

A török sajtó arról is írt, José Mourinho megelégelte, hogy kollégája, Okan Buruk sokáig válaszolt az újságírók kérdéseire, így végül meg sem jelent a sajtótájékoztatón.

A Galatasaray hat forduló után is hibátlan mérleggel bír, míg a Fener az eddigi hat bajnokijából négyet nyert meg egy-egy döntetlen és vereség mellett. José Mourinho csapata jelenleg a második, de a mögötte három pont lemaradásban lévő Besikat két meccsel kevesebbet játszott.

Kapcsolódó
„Szarházi vagy” – mondta Bellingham a játékvezetőnek
Egy sárga lap után szólt be Jose Luis Munuera Monterónak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik