Nemzetközi foci

Rekordbajnok vinné Sallai Rolandot, kivásárolnák szerződéséből

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Sajtóhírek szerint a Galatasaray az átigazolási szezont utolsó napján szerezheti meg a magyar válogatott támadót. A Hürriyet azt írja, hogy a rekordbajnok hatmillió eurót és bónuszokat fizethet a magyar válogatott támadóért, akinek jövő nyáron járna le a szerződése a Freiburgnál.

A török lap azt is írja, hogy Sallai négyéves szerződést köt a klubbal. 

A 24-szeres török bajnok Galatasaray a Süper Lig mostani szezonjában hibátlanul áll, mindhárom eddigi meccsét megnyerte. A keret tele van jó nevű focistákkal, mint Mauro Icardi, Dries Mertens, Hakim Zijes vagy épp Victor Osimhen. A csapat nem jutott be a Bajnokok Ligája főtáblájára, de ott van az Európa Liga mezőnyében, a többi közt a Tottenhammel és az Ajaxszal is találkozik majd.

A 27 éves Sallai, aki a magyar csapat egyik, ha nem a legjobbja volt a németországi Eb-n, 2018 nyarán igazolt a Freiburghoz, amelyben összesen 163 mérkőzésen 27 gólig és 23 gólpasszig jutott. Ebben a szezonban viszont mindössze 44 játékperc jutott neki a klubjában.

Kapcsolódó
Marco Rossi tudja, miben hibázott, de nem megy, csak ha küldik
Belátja, hogy rosszul időzítette a csapat taktikájának megváltoztatását, de nem tesz le arról, hogy modern focit játsszon a labdarúgó-válogatott.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik