Nemzetközi foci

Megfogdosta a papagájjelmezt viselő nő melleit, bűnösnek találták a Celta egykori kapitányát

MIGUEL RIOPA / AFP
Hugo Mallo tagadja a vádakat
MIGUEL RIOPA / AFP
Hugo Mallo tagadja a vádakat
A Celta Vigo labdarúgócsapatának egykori csapatkapitányát, Hugo Mallót bűnösnek találta a bíró az Espanyol klub kabalájának megfogdosásában, azért a jelenleg Görögországban profiskodó 33 éves védőnek kártérítést kell fizetnie.

Az eset még 2019. április 24-én az Espanyol hazai pályán (Estadio Cornellá-El Prat) történt, ahol Mallo a kezdő sípszó előtti pacsizások végén megérintette egy papagájjelmezt viselő nő melleit.

A névtelenül maradt vádló, aki az Ana álnevet használta, két hónappal később vallomást tett, míg a játékos azt hangoztatta, hogy egyrészt nem tudta a papagájjelmezben lévő személy nemét, másrészt normálisan üdvözölte, így nem ért egyet a váddal.

Az ügyben öt év után hoztak döntést, Salvador Roig Tejedor bíró megállapította a jelenleg a görög Arisz Szaloniki csapatában játszó jobbhátvéd bűnösségét.

A vádlott libidós hangulatának kielégítése és az áldozat szexuális identitásának aláásása érdekében kezét a jelmez alá téve megérintette a melleit

közölte.

A büntetés részeként 1000 eurós pénzbírságot szabott ki a futballistára. Emellett 20 hónapig napi tíz euró bírságot is fizetnie kell, azaz nem ússza meg 7000 euró alatt – plusz a tárgyalási költség.

Mallo továbbra is állítja, hogy ártatlan, és a spanyol média szerint fellebbezni fog az ítélet ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik