Nemzetközi foci

Rooney megvillantott valamit a régiből, látványos szabadrúgásgólt lőtt

James Gill - Danehouse / Getty Images
James Gill - Danehouse / Getty Images

Gálameccset rendeztek szombaton az Old Traffordon, melyen a Manchester united és a Celtic játszott egymással. A rendes játékidő 1-1-gyel ért véget, majd a tizenegyeseknél egyedül Danny Webber hibázott – egészen pontosan Simon Donnelly védett –, így végül a skót sztárcsapat nyert.

A meccsen kezdett a manchesteri klub történetének legtöbb gólt szerző játékosa, Wayne Rooney, aki mindenkit emlékeztetett arra, miért is áll az örökrangsor első helyén. A korábbi kiváló csatár szabadrúgásból vette be a felső sarkot. A tizenegyespárbajban egyébként ő is belőtte a maga büntetőjét.

A 38 éves Rooney jelenleg az edzői karrierjét építgeti, mérsékelt sikerrel. Volt már a Derby County, a DC United és a Birmingham City vezetőedzője is, jelenleg pedog a Plymouth Argyle-t irányítja, de egyik helyen sem érte el a harminc százalékot a győzelmi mutatója.

A Plymouth-ban Szűcs Kornél személyében jelenleg magyar játékosa is van. A csapat négy forduló után nyeretlen, két pontja van, így kiesőhelyen áll. A Kecskemétről igazolt, 22 éves Szűcs eddig két bajnokin és két Ligakupa-meccsen játszott.

Kapcsolódó
Lepasszolta válogatott szélsőjét a Ferencváros
Edgar Szevikjan nem igazán tudta beverekedni magát a csapatba.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik