Nemzetközi foci

„Mit művelt?” – a liverpooli legenda szerint nem volt profihoz méltó, amit Szoboszlai tett

Nick Potts / PA Images via Getty Images
Nick Potts / PA Images via Getty Images

Szoboszlai Dominik csapata egyik legjobbja volt a Manchester United ellen 3-0-ra megnyert rangadón, kiosztott egy gólpasszt is, és volt egy nagy helyzete, amikor a kapuval szemben, üresen kapta meg a labdát, ám ő ahelyett, hogy lőtt volna, még megpróbált egy cselt, a védők pedig így végül szerelni tudták a magyar játékost. Ez utóbbival kicsit felbőszítette a korábban a Liverpoolnál 17 évet lehúzó Jamie Carraghert.

Mit művelt? Pimasz akart lenni? Mi van, ha a United talál egy gólt és a közönség is felspannolódik? Láttuk, mi történt az Evertonnal is [Kerkez Milos csapata, a Bournemouth 0-2-ről fordított ellene].  Nevetséges volt ez Szoboszlaitól, nem profihoz méltó

füstölgött Carragher, akihez csatlakozott a Sky Sports másik szakértője, Gary Neville is, aki azt mondta, egy ilyen elpuskázott helyzetért az edzésen is letolják az embert, nemhogy egy Old Traffordon rendezett meccsen.

Szoboszlai teljesítménye számokban.

A liverpooli lapok elnézőbbek voltak Szoboszlaival szemben, az Echótól 7-es osztályzatot kapott, a liverpool.com-tól pedig 8-ast, kiemelték, hogy remek labdákkal játszotta meg a támadókat a manchesteriek középpályás sora mögött. Utóbbi lap azért kitért a kihagyott ziccerre:

Az egyetlen dolog, amit rosszul csinált, hogy nem szerzett gólt, amikor túl sokáig kivárt a tizenhatoson belül

– írta a liverpool.com.

Kapcsolódó
„Ellenem csináld meg ugyanezt!” – a Liverpool csapatkapitánya beszólt a Szoboszlait leterítő MU-védőnek
Nem volt szép megmozdulás Martíneztől, Van Dijk nem is hagyta szó nélkül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik