Nemzetközi foci

Szalah meglepő kijelentése: Senki sem beszélt velem a klubtól, ez az utolsó szezonom itt

James Gill - Danehouse / Getty Images
James Gill - Danehouse / Getty Images

Mohamed Szalah volt a főszereplő a vasárnapi Manchester United – Liverpool rangadón az angol bajnokságban, az egyiptomi támadó egy góllal és két gólpasszal vette ki a részét csapata 3-0-s győzelméből. A meccs után nyilatkozott a Sky Sportsnak, és meglepő kijelentést tett:

Úgy jöttem erre a meccsre, hogy mondtam magamnak, lehet ez lesz az utolsó [mérkőzése az Old Traffordon]. Senki sem beszélt velem a klubtól eddig hosszabbításról, úgy vagyok vele, ez az utolsó szezonom itt, élvezem a játékot, aztán meglátjuk, mi lesz

mondta a 32 éves támadó, aki 2017-ben érkezett az AS Romától, azóta 352 mérkőzésen 214 gólt szerzett és 92 gólpasszt adott. Szalah legutóbb 2022-ben hosszabbított a Liverpoollal és a jelenlegi megállapodása 2025. június 30-ig szól.

A meccs összefoglalója:

Természetesen egyből megkérdezték a nyáron kinevezett Arne Slotot arról, mit szól játékosa kijelentéséhez. A holland úgy reagált, egyelőre még elég sok a ha, úgyhogy nem is akar ebbe mélyebben belemenni.

Nem nyilatkozok a játékosok szerződéséről, arról viszont órákig tudok  beszélni, ahogy Mo ezen a meccsen játszott

– kedveskedett a támadónak Slot, aki azt is elmondta, nagyon örül annak, hogy Szalah a Liverpool játékosa.

A United elleni találkozót végigjátszotta Szoboszlai Dominik is, aki kiosztott egy gólpasszt – épp Szalah-nak. Egy alkalommal a magyar válogatott csapatkapitányát felrúgta Lisandro Martínez, mire Virgil van Dijk ott termett, és védelmébe vette Szoboszlait.

Kapcsolódó
„Ellenem csináld meg ugyanezt!” – a Liverpool csapatkapitánya beszólt a Szoboszlait leterítő MU-védőnek
Nem volt szép megmozdulás Martíneztől, Van Dijk nem is hagyta szó nélkül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik