Nemzetközi foci

Bemutatott az ellenfélnek, eltilthatják a Bayer Leverkusen csatárát

Hesham Elsherif / ANADOLU / Anadolu via AFP
Hesham Elsherif / ANADOLU / Anadolu via AFP

A bajnoki címvédő és kupagyőztes Bayer Leverkusen a német Szuperkupa megnyerésével bizonyította, hogy jelenleg nincs nála jobb csapat Németországban. Xabi Alonso csapata a Suttgartot győzte le az újabb kupáért, 2-2-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel, azonban lehet, hogy vezéráldozattal járt a találkozó.

Az első gólt szerző Victor Boniface-t ugyanis akár el is tilthatják.

A nigériai csatár, akit még az első félidőben cseréltek le, miután emberhátrányba került a csapata, a megnyert tizenegyespárbajt követően úgy szaladt el a stuttgarti kispad előtt, hogy közben jól láthatóan bemutatott nekik. A Die Tageszeitungnak a német szövetség megerősítette, hogy tudomásukra jutott, mi történt és vizsgálatot indítottak.

A lap megjegyzi, akár egymeccses eltiltást is magával vonhat a mutogatás. Azt a Borussia Mönchengladbach elleni, pénteki szezonnyitón kellene letöltenie a csatárnak.

A 23 éves Victor Boniface az előző szezonban 34 meccsen 21 gólig és 10 gólpasszig jutott klubcsapatában, és ahogy a Stuttgart elleni meccs is bizonyította, formáját sikerült átmentenie erre a szezonra is.

Kapcsolódó
Európa-bajnok támadó került a Barca radarjára
A katalánok váratlan erősítéssel szemeznek, és még lehet, az anyagi kondíciók is összejönnek.
Olvasói sztorik