Nemzetközi foci

Meghökkentő nyilatkozatot adott Szoboszlai Dominik

Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images
Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-0-ra nyert az újonc Ipswich Town ellen a Premier League első fordulójában.

Az angol közvetítéseknél szokás, hogy a páyla mellett gyorsan mikrofont nyomnak egy-egy futballista kezébe és a szakértők így beszélgetnek velük egy kicsit fesztelenebb stílusban. Ezúttal a szerkesztők választása Szoboszlaira esett, akit főleg arról faggattak, miért sikerült gyengén az első félidő. A magyar középpályás válaszával alaposan meglepte a közvéleményt – de nem a szakmai szempontból.

A lehető legjobb állapotban vagyunk erőnlétileg, már csak ki kell használnunk. Nem kifogásképp mondom, de 12:30-kor meccset kezdeni, az még lényegében reggelnek mondható. De ugyanolyan korai az Ipswich-nek is, szóval ez nem kifogás. Jövő héttől már az első perctől készen kell állnunk, mert néha az elejében kapsz egy gólt és már túl késő felébredni

– mondta Szoboszlai.

Természetesen a kommentelőknek több sem kellett, azonnal szétszedték a futballistát, amiért reggeli időpontnak titulálta a déli mérkőzést. Érdekesség, hogy az előző szezonban Jürgen Klopp, a Liverpool akkori vezetőedzője rendszeresen kritizálta az ennyire korai mérkőzéseket. Úgy fest, a játékosai is a későbbi kezdést preferálják.

Kapcsolódó
Szoboszlait megfosztotta a gólpassztól az ellenfél védője, de Szalah így is bevágta a ziccert
Az egyiptomi szélső, akinek mindig nagyon megy az első fordulóban, góllal és gólpasszal kezdte a bajnokságot.
Olvasói sztorik