Nemzetközi foci

Földbe döngölték az al-Nasszrt, Cristiano Ronaldo félreérthetetlenül mutogatott csapattársainak

Yasser Bakhsh / Getty Images
Yasser Bakhsh / Getty Images

Újabb trófeát happolt el az al-Hilal az al-Nasszr elől. Szombaton rendezték a szaúdi szuperkupa döntőjét, amelyen ugyan Cristiano Ronaldo vezetést szerzett csapatának az első félidő végén, a rivális a második félidőben 17 perc alatt (az 55. és a 72. perc között) négy gólt rámolt be ellenfelének, amivel 4-1-re megnyerte a meccset. Sergej Milinkovic-Savic kezdte a gólgyártást, Aleksandar Mitrovic duplázott, Malcom pedig kihasználta, hogy az al-Nasszr kapusa, Bento nem tudta lekezelni a labdát.

Ronaldo már az első bekapott gól után frusztráltnak tűnt, de a negyedik után heves mutogatásba kezdett a csapattársai irányába. Eleinte azt imitálta, mintha aludnának a többiek, aztán látványosan széttárta a karját, de még azt is mutogatta, hogy be vannak szarva a csapattársai.

Ronaldót a rivális drukkerek később még Lionel Messi nevének skandálásával is cukkolták, majd a felvételek szerint a portugál lefújás után egyből az öltözőbe viharzott és nem vette át az ezüstérmét.

A mérkőzés összefoglalója:

Az al-Hilal méár nem először tesz keresztbe Ronaldónak és az al-Nasszrnak, csak idén a bajnoki címet, a Király Kupát és most a szuperkupát is elhalászta a rivális orra elől.

Kapcsolódó
Balhé a Fradi-Újpest derbi végén, már lecserélt játékost állítottak ki
Kissé elszabadultak az indulatok, lökdösődés és tömegjelent alakult ki a ferencvárosi kispadnál.
Olvasói sztorik