Nemzetközi foci

Az első bajnokin eltörte a bokáját a PSG csatára

LOU BENOIST / AFP
LOU BENOIST / AFP

Mi is beszámoltunk róla, hogy a PSG győzelemmel kezdte a francia bajnokságot, miután a hajrában alaposan megszórta a Loic Negóval felálló Le Havre csapatát, amely a 84. percig bízhatott a pontszerzésben.

A párizsiak öröme mégsem lehetett felhőtlen, mivel a 20. percben le kellett cserélni Goncalo Ramost, akinek megsérült a bal bokája az egyik Le Havre-játékos becsúszása után.

A vizsgálatok során kiderült, hogy a portugál középcsatár bokatörést szenvedett, és legalább három hónapot ki kell hagynia, úgyhogy a PSG most sürgősen igazolna egy támadót a pótlására.

A párizsi klubot már korábban is többször összehozták a Napoli nigériai csatárával, Victor Osimhennel, és a pletykák Ramos sérülése után még inkább felerősödtek. A PSG eddig kivárt, mert abban bízott, az átigazolási időszak végén 100 millió eurónál olcsóbban is meg tudja szerezni a Serie A 2023-as gólkirályát, most viszont bele kell húznia a párizsi klubnak, ha Osimhent akarja, mert a Chelsea is versenyben van a nigériai csatárért.

A londoniak Romelu Lukakut és némi pénzt ajánlottak Osimhenért, de az álláspontok nem igazán közeledtek, amiben az is szerepet játszhatott, hogy a játékos inkább a PSG-t preferálná.

Olvasói sztorik