Nemzetközi foci

Kezdőként, 12-0-ra megnyert meccsen mutatkozott be Lisztes a Frankfurt csapatában

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata, amely a hatodosztályú Heusenstamm otthonában játszott és aratott 12-0-s győzelmet. Dino Toppmöller, a frankfurtiak vezetőedzője a kezdőben játszatta a nyáron csatlakozó Lisztes Krisztiánt, míg a Frankfurt am Mainban született, magyar utánpótlás válogatott Fenyő Noah második félidőben játszott.

A frankfurtiak a félidőben 4-0-ra vezettek, majd a második játékrészben nyolcszor voltak eredményesek. A nyáron igazolt Can Uzun három gólt rámolt be a kispadról beállva.

„Összességében nagyszerű történet volt ez, és örülök, hogy telt ház előtt játszhattunk. A Heusenstamm jól állt bele a mérkőzésbe és megnehezítette a dolgunkat. Aztán beindult a támadójátékunk, jöttek a gólok, így sikeresek voltunk. Összességében egy korrekt meccs volt, és a fiúk jól teljesítettek” – mondta Toppmöller a meccs után.

Lisztes Krisztián kapcsán épp a meccs napján jelent meg egy nyilatkozat Marco Rossitól a német sajtóban, amiben a szövetségi kapitány figyelmeztette a 19 éves támadót.

Kapcsolódó
Marco Rossi Lisztes Krisztiánról: Ha elhiszi magáról, hogy már most sztár, akkor megy a tartalékok közé
A magyar válogatott szövetségi kapitánya figyelmeztette a 19 éves támadót.
Olvasói sztorik