Nemzetközi foci

Instán írtak a gazdinak, hogy cicája miatt félbeszakadt egy svéd bajnoki

Egészen szürreális eset történt a múlt hétvégi, IFK Värnamo–Mjällby AIF svéd élvonalbeli bajnokin, amelyet a 16. percben meg kellett szakítani egy cica miatt.

A mérkőzést a Mjällby 2-1-re megnyerte, de a bajnoki inkább a cuki afférról vált ismerté: egyszer csak a semmiből egy macska futott be a középpályára. A játékvezető leállította a játékot, mosolyogva a kezébe vette a labdát, és várt. Végül a hazaiak középső védője, Victor Larsson fogta meg a négylábút és vitte le a pályáról.

Az esetnek azonban lett visszhangja, ugyanis az Aftonbladet megtalálta a nyolc hónapos, Ester névre hallgató cica gazdáját.

„Természetesen kisebb sokk volt, mert azt tudtam, hogy nincs otthon, de azt nem, hogy focizni ment. Elég kínos, de egy kicsit vicces is, örülünk, hogy végül senki sem haragudott meg ránk – nyilatkozta a tulajdonos, Anna Ileby.

A férjem ott volt a meccsen, így ő hívott először, és azt mondta, hogy Ester a pályán van. De nem gondoltam, hogy ténylegesen a futballpályára gondol.

Azt hittem, valahol a közelben csavarog. Aztán valaki közzétette az Instagramon, és üzent, hogy „Te, azt hiszem, a macskád a tévében van”. A vicces, hogy a férjem úgy tett, mintha semmiről sem tudna, és nem is a mi állatunk lenne” – mondta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anna Ileby (@annaileby) által megosztott bejegyzés

Szerinte most jöhetne az a pillanat, amikor a híressé vált macskájától rengetegen autogramot kérnek.

„Azt hiszem, most egy ideig házi őrizetben lesz, hogy elgondolkodjon a tettein. Na jó, valószínűleg este már újra kimenet” – tette hozzá mosolyogva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anna Ileby (@annaileby) által megosztott bejegyzés

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik