Nemzetközi foci

„Inkább most jöjjön ilyen pofon, mint az Eb-n” – nincs ok drámára a magyar válogatott játékosok szerint

Niall Carson/PA Images via Getty Images
Niall Carson/PA Images via Getty Images

Látható volt, milyen hibákat követett el a csapat, ezeken kell majd javítani a továbbiakban. Nagyjából így foglalható össze az, amit a magyar labdarúgó-válogatott tagjai mondtak az M4 Sportnak az Írországban elszenvedett 2-1-es vereséget követően – amellyel megszakadt a 14 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozat is.

Okosabban kell ezeket a szituációkat lejátszani, de nincs ok drámára. Keserű a szánk íze, mert senki se szeret veszíteni, de nem szabad a kardunkba dőlni. A két gólt eredményező szituációból tanulni kell

nyilatkozta a magyar csapat gólját szerző Lang Ádám.

„A technikai hibákat, eladott labdákat ki kell javítani, igaz, a mérkőzés előtt azt beszéltük meg, hogy kicsit bátrabbak is lehetünk az előre passzokkal. Egy jó felkészülési mérkőzést játszottunk, de nem engedhetünk meg magunknak egy ilyen hibát a 92. percben” – mondta a passzív labdatartással nem annyira elégedett Nagy Ádám, aki megjegyezte:

Inkább most jöjjön egy ilyen pofon, mint az Európa-bajnokságon.

A második félidőre beálló Botka Endre pedig úgy vélekedett, azért is bosszantó a vereség, mert uralták a meccset, de összességében úgy látja, kaptak egy jelzést, mire kell jobban figyelni és van még idő kijavítani a hibákat.

A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén Izraelt fogadja majd Debrecenben.

Kapcsolódó
„Senki sem halt bele ebbe az eredménybe” – Marco Rossi az írországi vereségről
Tanulni kell a hibákból a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint.
Olvasói sztorik