Nemzetközi foci

„Ne kérdezzék ezt tőlem, mert megbántanak” – Bölöni a kiesés után

Jean-Christophe Verhaegen / AFP
Jean-Christophe Verhaegen / AFP

Drámai körülmények között elveszítette a Saint-Étienne elleni osztályozót, így kiesett a francia élvonalból a Metz. Bölöni László csapata a párharc első meccsén 2-1-re kapott ki,

a visszavágón azonban úgy is 2-0-s előnybe került az első félidőben, hogy Diallo kiállítása miatt már a 6. perctől kezdve emberhátrányban futballozott.

A létszámfölényét még a szünet előtt gólra váltotta a Saint-Étienne, de mivel a második félidőben nem esett gól, így végül a hosszabbítás, annak is a 117. perce döntött, Wadji juttatta fel a vendégcsapatot az élvonalba.

„Igazán lenyűgöző mérkőzés volt, komoly fordulatokkal. El lehet képzelni azt a szomorúságot, amit a játékosaimon láttam, amikor bementem az öltözőbe. Volt, aki a fejét lógatta, más sírt, többen a könnyeikkel küszködtek. Én azonban megköszöntem nekik ezt a teljesítményt, emberfelettit nyújtottak több mint 120 percig, tízen játszva tizenegy ellen is. A hosszabbításban volt egy lehetőségünk, hogy előnybe kerüljünk, de ez most nem volt elég. Fel kell dolgoznunk, aztán erősebben visszatérni” – mondta Bölöni László a L’Equipe cikke szerint.

A 2022 nyarán kinevezett Bölönitől meg akarták tudni az újságírók, hogy mi lesz vele, marad-e a Metz vezetőedzője.

Beszéltem a feleségemmel, megkértem, hogy vegyen egy üveg whiskey-t, a jégkockát majd én intézem. Tudom, mit akarnak hallani tőlem, de ne kérdezzék ezt tőlem, mert megbántanak. Természetesen beszélek majd a vezetőséggel, el kell intézni dolgokat, találkozókat leszervezni

– felelte Bölöni a jövőjét firtató kérdésre.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik