Nemzetközi foci

Olyan sportszerűtlen gólt lőttek Brazíliában, hogy bocsánatot kért a csapatkapitány

Reddit
Reddit

Fél Brazília háborog, olyan gólt szerzett a másodosztályban rendezett America MG-Santos mérkőzésen Renato Marques. A csapatkapitány, Juninho még elnézést is kért a történtek miatt.

A 14. perc végén járt a mérkőzés, amikor az éllovas Santos kapusához, Joao Paulóhoz került a labda egy vissza passzt követően. Marques megtámadta őt, Joao Paulo meghúzott egy cselt, amibe viszont megsérült, ezt a lábához kapva jelezte is, miközben lerogyott a földre.

Renato Marquest nem hatották meg a történtek, megszerezte a labdát és az üres kapuba lőtt, a Santos játékosai pedig egyből körbevették és tömegjelenet alakult ki. A kapust le is kellett cserélni, hordágyon hagyta el a pályát.

A meccs összefoglalója, 0:15-től a véleményes gól:

Bár a Santos kiegyenlített még az első félidőben, a hazaiak 2-1-re megnyerték a meccset. A lefújás után az újságírók megpróbálták megkérdezni Renato Marquest, hogy mégis mi történt, de ő elhárította a kérdéseket és az öltözőbe vonult. Helyette a csapatkapitány, a győztes gólt szerző Juninho nyilatkozott.

Hibáztunk a fair play szellemiségét illetően. Pár napja egy tragédia kapcsán azt kértem a csapattól, hogy legyünk jobb emberek, de elbuktunk. Ilyen gólt szereztünk. Remélem, hogy Joao Paulo sérülése nem súlyos. Bocsánatot kérek mindenkitől

mondta Juninho.

Kapcsolódó
Dicstelenül búcsúzik a védő a Barcától
Marcos Alonso két szezont töltött el Barcelonában, de a másodikat minden bizonnyal elfelejtené.
Olvasói sztorik