Nemzetközi foci

Sokkolta a Barcát a Villa, vinné a katalánok válogatott védőjét

OSCAR DEL POZO / AFP
A Barcelona uruguayi védője, Ronald Araújo és a Real-csatár Vinicius Junior csatája
OSCAR DEL POZO / AFP
A Barcelona uruguayi védője, Ronald Araújo és a Real-csatár Vinicius Junior csatája
Az eddig sem érte váratlanul a katalán szurkolókat, hogy a 15-szörös uruguayi válogatott védőért, Ronald Araújóért nagy a jelentkezés, korábban a német Bayern München, majd a Manchester United is érdeklődött iránta. Aztán lehet, mindkét sztárklub lemarad, mert az Aston Villa lesz a befutó.

A katalán Sport úgy tudja, a birminghami csapat edzője, Unai Emery, illetve a sportigazgató Monchi Barcelonában járt a közelmúltban, és váratlanul  jelezte a barcelonai vezetésnek, hogy ha az Aston Villa kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába, akkor ezen a nyáron szeretné leigazolni Araujót.

Nos, Emery csapata a múlt héten bebiztosította a negyedik helyét, és a vezetés a hírek szerint jelezte is a brazil középső védőnek, Diego Carlosnak (aki a szezonban 27 bajnokin segítette a csapatát), illetve ügynökének, Giuliano Bertoluccinak, hogy a nyáron eladná.

Araujo az elmúlt négy évben a Barcelona kulcsjátékosa volt, de mivel 2026-ban lejár a szerződése, és a hosszabbításnak semmi jele nem mutatkozik, az eladás tűnik a legvalószínűbb lépésnek ezen a nyáron.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik