Nemzetközi foci

Klubrekordot jelentő összeget ajánlott a Liverpool a Real Madrid támadójáért

Thomas Coex / AFP
Thomas Coex / AFP

A Liverpool kiszemelte magának a Real brazil támadóját, Rodrygót, és klubrekordot jelentő 120 millió eurót ajánlott érte, a madridiak azonban visszautasították azt, erről beszélt a Diario As újságírója, Eduardo Inda.

Olyan játékos, aki illeszkedik a csapat stílusába, a Real Madridban játszó Rodrygóról van szó. A Real azonban nyomatékosan elutasította azt, mert a vezetőség kedveli a játékost. Valakinek azonban majd távoznia kell, mert ott lesz a támadósorban Brahim (Díaz), Rodrygo, Vinícius és Mbappé is. Hogy ki megy, azt nem tudom megmondani

magyarázta Inda.

A 23 éves Rodrygónak 2028-ig szól a jelenlegi szerződése, 2019-ben igazolta le a Real. Ebben a szezonban 48 mérkőzésen játszott, 17 gólja és 9 gólpassza van, azonban a játékos és a képviselete is aggódik, mert a hírek szerint a PSG-t elhagyó Kylian Mbappéval erősít a klub, ami minden bizonnyal hatással lesz Rodrygo játékperceire is.

Visszatérve a Liverpoolra, az angolok eddig a legnagyobb összeget Darwin Núnezért fizették ki, az uruguayi csatárért 85 millió eurót kapott a Benfica 2022-ben.

Kapcsolódó
Két Liverpool-sztárra is szemet vetettek a szaúdi klubok
Tavaly nyáron a világ pénzét elköltötték a szaúdi liga nagycsapatai, amelyek várhatóan idén sem szerénykednek majd.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik