Nemzetközi foci

Megindító, ahogy a Premier League-csapat játékosai megölelték az édesapját gyászoló edzőjüket

Andrew Matthews / PA Images via Getty Images
Andrew Matthews / PA Images via Getty Images

Thomas Frank, a Brentford vezetőedzője annak ellenére is ott volt csapata szombati, Bournemouth elleni bajnokiján, hogy egy nappal korábban elhunyt az édesapja. A Premier League 37. fordulójában rendezett mérkőzés aztán őrült végjátékot hozott, a 85. perc után esett mindhárom gól, a Brentford pedig 2-1-re nyerni tudott – Wissa a 95. percben döntött.

A Brentford első vezetését Bryan Mbeumo szerezte meg a 86. percben, aki előbb a vendégdrukkerek előtt ünnepelt csapattársaival, majd az oldalvonalhoz futottak, ahol a játékosok közrefogták Frankot és közösen megölelték gyászoló edzőjüket.

Egészen különleges pillanat volt. Édesapám egy nappal korábban meghalt, úgyhogy rendkívüli volt. Nagyszerű győzelmet arattunk. Ezek a játékosok tényleg különlegesek, fantasztikus karakterek több tekintetben is, azt hiszem, ezt a szezon legkeményebb pillanataiban is bizonyították

nyilatkozta a meccs után Thomas Frank.

A meccs összefoglalója:

Az 50 éves dán edző már 2016-ban csatlakozott az akkor másodosztályban szereplő Brentford szakmai stábjához, majd 2018 októberében lépett elő vezetőedzővé. 2021-ben juttatta fel a csapatot a Premier League-be, a Brentford eddig minden szezonban biztosan maradt bent az élvonalban.

Kapcsolódó
KO-val lépett közelebb az aranyhoz a ManCity, kiesett a Burnley
Két pont az előnye az Arsenal előtt az utolsó két forduló előtt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik