Nemzetközi foci

„A magyar bérgyilkos” – kíméletlenül kilőtte az alsó sarkot Sallói Dániel

YouTube / Major league Soccer
YouTube / Major league Soccer

Látványos gólt szerzett Sallói Dániel, a Sporting Kansas City magyar játékosa, ám csapata ennek ellenére is kikapott hazai pályán 2-1-re a Houston Dynamótól. A meccset kezdődként végigjátszó Sallói a 61. percben, félfordulatból tüzelt a tizenhatoson kívülről, és a kapus hiába vetődött, nem tudta védeni a jobb alsó sarokba tartó labdát.

Sallói, a magyar bérgyilkos

– üvöltötte a meccs kommentátora a gól láttán, amivel a Sporting egyenlített, de a 78. percben a Houston szerezte meg a győztes találatot a meccsen.

Sallói gólja 3:42-nél:

Egy másik magyar játékos, Gazdag Dániel is eredményes volt, a Philadelphia Union gólrekordere egy tizenegyest értékesített, de csapata 3-2-re kikapott az Orlando Citytől. Gazdagnak ez volt a hetedik találata a szezonban.

Gazdag és Sallói is 51-51 gólnál jár az MLS-ben, ezzel utolérték a sorozat legeredményesebb magyar játékosát, Nikolics Nemanját.

Nagy fordítást mutatott be Lionel Messi és Luis Suárez csapata, az Inter Miami, amely 2-0-s hátrányban is volt, mégis 3-2-re győzött – a két sztár közül ezúttal az uruguayi volt eredményes. Volt egy érdekes jelenete a meccsnek: kétgólos hátrányban a Miami végezhetett el szabadrúgást, ám Messi nem állhatott a labda mögé, ugyanis ápolni kellett, a liga új szabályai szerint pedig ilyenkor két percet az oldalvonal mellett kell töltenie, ami miatt az argentin világbajnok a pálya szélén morgolódott.

Kapcsolódó
KO-val lépett közelebb az aranyhoz a ManCity, kiesett a Burnley
Két pont az előnye az Arsenal előtt az utolsó két forduló előtt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik