Nemzetközi foci bajnokok ligája

Harry Kane meglepő képességeiről kérdezték, zseniális választ adott Thomas Tuchel

Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Szerdán Madridban lép pályára a Bayern München a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a két csapat Németországban 2-2-es döntetlent játszott egymással, azaz még teljesen nyílt a párharc. Thomas Tuchel, a Bayern vezetőedzője kedden megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját, amin nekiszegezték a kérdést, volt-e bármi, ami meglepte Harry Kane-ben.

Hogy mennyi capuccinót meg tud inni egy nap, elképesztő

– felelte viccesen Tuchel.

• Is there anything that surprised you about Harry Kane? Thomas Tuchel: ‘How much cappuccino he drinks a day. It’s ridiculous. All the time I’d go to the kitchen he’s on the coffee machine’
byu/Hokage123456789 insoccer

„Akárhányszor kimegyek a konyhába, ott van a kávégépnél és capuccinót iszik. De ez jó, én is elkezdtem – egészséges ember, ráadásul jó formában is van” – magyarázta a müncheniek vezetőedzője.

Harry Kane a nyáron igazolt a Tottenhamtől Münchenbe, és ugyan sokan csinálnak abból viccet, hogy az elmúlt években trófeát trófeára halmozó Bayern vele a csapatban elbukta a bajnoki címet és kiesett a Német Kupából, de az angol csatár teljesítményét nem nagyon érheti kritika, 44 mérkőzésen 44 gólt szerzett és 11 gólpasszt adott. A hazai sorozatokban elbukó Bayern München a Bajnokok Ligájában kozmetikázhat a szezonján.

Kapcsolódó
A Dortmund távozó legendája vezette az ünneplést a BL-döntőbe jutás után
Marco Reus utolsó mérkőzése a Bajnokok Ligája döntője lesz a Wembleyben.
Olvasói sztorik