Nemzetközi foci

Az intenzív osztályon kezelik a válogatott focistát, akit savval öntöttek le

Noushad Thekkayil / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Noushad Thekkayil / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Négyórás műtéten esett át a malajziai fociválogatott balszélsője, Faisal Halim, akit savval öntöttek le egy bevásárlóközpontban Petaling Jaya városában.

A rendőrség letartóztatott egy húszas éveiben járó férfit, de őt azóta szabadon engedték, és őrizetbe vettek egy másik férfit. A támadás indítéka egyelőre nem derült ki.

Faisalt eredetileg másodfokú égéssel kezelték, de később ezt negyedfokúra módosították, és minden jel arra mutat, hogy szükség lesz egy újabb műtétre is. A 29-szeres maláj válogatott a nyakán, a vállán, a karján és a mellkasán szenvedett égési sérüléseket.

Meglehetősen rosszul érzi magát, a bal karját egyáltalán nem érzi. Jelenleg az intenzív osztályon kezelik, és nem kizárt, hogy a második műtét után még további beavatkozásra is sor kerül majd

– nyilatkozta Shahril Mokhtar, Faisal klubjának, a Selangornak az elnökhelyettese.

Az utóbbi napokban Faisal a második maláj válogatott játékos, akit megtámadták, korábban Akhyar Rashid szenvedett fej- és lábsérüléseket, amikor ketten kirabolták és megverték Kuala Terengganuban a háza közelében.

A maláj fociválogatott legutóbb március 26-án lépett pályára, amikor vb-selejtezőn 2-0-s vereséget szenvedett Omántól hazai pályán.

Olvasói sztorik