Nemzetközi foci

Kleinheislerre nem tart igényt csapata, nem valószínű, hogy játszik még a szezonban

Kovács Anikó / MTI
Kovács Anikó / MTI

Lapértesülések szerint a horvát bajnokság harmadik helyén álló Hajduk Splitben kölcsönben játszó Kleinheisler László nyáron biztosan visszatér az őt kölcsönadó Panathinaikoszhoz,

a kérdés csupán az, hogy pályára küldik-e még ebben a szezonban.

A magyar válogatott középpályás kölcsönszerződésében nem szerepel vásárlási opció, a Hajduk pedig a harmadik helyről már biztosan nem csúszhat le, a második vagy első hely megszerzése pedig eléggé valószínűtlen (10 pontos hátrányban vannak a második Rijekával, és 11 pontosban az első Dinamóval szemben) a hátralevő négy fordulóban, ezért nem lenne meglepő, ha Kleinheisler már nem lépne pályára a csapat mezében, ugyanis a szakmai stáb biztosan nem számolhat vele a jövőben.

A splitieknek Kleinheisler mellett van egy másik válogatott játékosuk, aki hasonló cipőben jár: a horvát válogatott Josip Brekalo a Fiorentinatól szerepelt kölcsönben a Hajduknál, és 10 mérkőzésen 1 gólt, valamint 7 gólpasszt jegyzett, azonban több fontos mérkőzésen sem tudott pályára lépni sérülés miatt. Az ő szerződésében sem szerepel vásárlási opció, így szintén visszakerül a klubjához nyáron.

A horvátok szerint Brekalo esetében valószínűbb, hogy még pályára kerül, mivel a játékával elégedett volt a spliti szakvezetés, amit alátámaszt az is, hogy ha egészséges, továbbra is kezdőként számolnak vele. Ezzel szemben Kleinheisler nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a legutóbbi két bajnokin már csak a padon kapott helyet, a Rudens ellen pedig már pályára sem küldték.

Kapcsolódó
Fiola Attila megsérült, kihagyhatja az Eb-t
Vállsérülést szenvedhetett a válogatott hátvéd.
Olvasói sztorik