Nemzetközi foci

Gólöröm közben küldte földre az ellenfelet a brazil foci favágója

Thiago Ribeiro / AGIF / AGIF via AFP
Thiago Ribeiro / AGIF / AGIF via AFP

Ha nem focista, akkor gyilkos lennék

nyilatkozta néhány éve Felipe Melo, aki a futballpályán sosem húzza vissza a lábát, és a durvaságok sem állnak messze tőle, amit jól visszaad, hogy húsznál is több piros lapot szedett be pályafutása során.

A 40 éves középpályás – aki Európában megfordult a Fiorentinában, a Mallorcában, az Interben, a Juventusban és a Galasarayban is – jelenleg hazájában, a Fluminensében játszik, és a legutóbbi fordulóban ismét egy nem túl elegáns megmozdulással vétette észre magát.

A Flu a Corinthians vendége volt, és a hazaiak az első félidő végén Wesley 16-oson kívüli lövésével szereztek vezetést. A Corinthians 19 éves játékosa, Breno Bidon indult volna ünnepelni a gólszerzőt, de Melo megakadályozta ebben, mert kitette a lábát, amin Breno Bidon átesett.

A 19 éves Wesley a maga módján állt bosszút csapattársa buktatásáért: a második góljánál szemtelen csellel küldte el a kétségbeesetten menteni igyekvő Melót.

A Corinthians végül 3-0-ra nyerte a meccset, és négy kör után ugyanúgy négy pontja van a brazil bajnokságban, mint a Fluminensének.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik