Nemzetközi foci

A PSG a portugál szuperügynök bevetésével édesgetné magához a Barca talizmánját

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kylian Mbappé a nyáron elhagyja a Paris Saint-Germaint, úgyhogy a francia csapat számára fel van adva a lecke, hogy kivel erősítse meg a támadósorát.

Írtunk már róla, hogy az egyik kiszemelt a Barca 16 éves szupertehetsége, Lamine Yamal, aki a hétvégi, Real Madrid elleni rangadón a katalánok legjobbja volt, agilis játékával folyamatosan gondot okozott a madridiak védelmének.

A Barcelonánál 1 milliárd eurós kivásárlási árral próbálták bebiztosítani magukat, hogy senkinek eszébe ne jusson szemet vetni Yamalra, de a Le Parisien azt írja,

a PSG-nek megvan az ötlete, miként édesgesse magához a már a spanyol nagyválogatottban is bemutatkozott – hat meccsen kétszer volt eredményes – tinit.

Yamal ügynöke a portugál nagyágyú, Jorge Mendes – az ő cége, a Gestifute képviseli többet között Bernardo Silvát (Manchester City), Darwin Núnezt (Liverpool), vagy a Barcelonából Joao Félixet és Joao Cancelót –, aki kiváló kapcsolatot ápol a PSG sportigazgatójával, Luis Camposszal.

A francia klubnál abban bíznak, Mendes meg tudja fűzni Campost, hogy és rajta keresztül a Barcát, hogy egy 200 millió euró körüli ajánlatra rábólintson. 200 millió eurónál csak egyszer fizettek többet egy játékosért: 2017 nyarán a PSG 222 millióért szerezte meg Neymart a Barcelonától.

Yamal ebben a szezonban 44 tétmeccsen kapott lehetőséget a Barcában, és 6 gólja mellett volt 8 gólpassza is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik