Nemzetközi foci

Cáfolja az edző, hogy megegyezett a Liverpoollal

PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
Ruben Amorim mág a tárgyalást is tagadta
PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
Ruben Amorim mág a tárgyalást is tagadta
Cáfolta azokat a keddi sajtóhíreket, miszerint a nyáron átveszi a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának irányítását Rúben Amorim, a portugál listavezető Sporting vezetőedzője.

A Sky Germany kedden számolt be arról, hogy a 39 éves trénerrel már szóbeli megállapodást kötött a Premier League-ben szereplő klub, Amorim viszont a pénteki bajnoki mérkőzést felvezető csütörtöki sajtótájékoztatóján kategorikusan cáfolta ezt az értesülést.

Ez az utolsó alkalom, hogy a jövőmről beszélek. Nem volt tárgyalás, megegyezés pedig még annyira sem.

Amit mi itt mindannyian szeretnénk, az a bajnoki cím a Sportinggal, amelynek én vagyok az edzője és semmiféle egyeztetésen nem vettem részt egyetlen más klubbal sem, és nem is egyeztem meg senkivel. Arra koncentrálok, mint mindig, hogy a Sportingot vezessem” – jelentette ki a szakember, aki a Bragánál kezdte edzői karrierjét, az első csapat kispadján mindössze 13 mérkőzésen ült, de így is nyert egy Portugál Kupát az FC Porto ellen.

A Liverpool vezetőedzői posztjáról az idény végén, kilenc év után távozik a német Jürgen Klopp, aki bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert a csapattal. A ’Pool jelenleg a második helyen áll a Premier League-ben, már megnyerte a Ligakupát és negyeddöntős az Európa Ligában.

(MTI)

Kapcsolódó
Megszülethetett a szóbeli megállapodás Klopp utódjáról
Sajtóhír szerint célegyenesbe került a liverpooli menedzserkérdés.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik