Nemzetközi foci

Visszatérhetett volna a válogatottba, helyette a feleségével Unózott

Ben White és felesége 2023-ban Ibizán nyaralt Fotó: MEGA/GC Images
Ben White és felesége 2023-ban Ibizán nyaralt Fotó: MEGA/GC Images

Ben White, az Arsenal 55 millió eurót érő védője nem vett részt az angol válogatott szombat esti, Brazília elleni 1-0-ra elveszített meccsén. Nemhogy a csapatban nem kapott helyet, de a keretben sem szerepelt. Miközben Gareth Southgate szerette volna, hogy az Arsenalban kiváló szezont futó labdarúgó ott legyen a Brazília és Belgium elleni barátságos mérkőzéseken, uram bocsá’ az Eb-n is számolna vele, a 26 éves labdarúgó megkérte a kapitányt, hogy tekintsen el a játékától.

Eddig sem szokványos történetről beszélhetünk, nem csoda, hogy White lemondása már a kerethirdetéskor vitát generált az angol sajtóban. Persze bárkivel előfordulhat, hogy magánéleti gondja támad, netán fáradt, és jobbnak látják, ha nem facsarják ki teljesen a bajnoki hajrára, pláne az Eb-előtt, ezért kap pihenőt.

instagram.com/millywhite

Igen ám, de az angol sajtó most kiszúrta, így azon lovagol, hogy White nemhogy felmentését kérte, de szemmel láthatóan magasról tesz a meccsekre, a vereség tényére, összességében arra, ami mostanság az angol nemzeti tizenegy háza táján történik.

A dailymail.co.uk a játékos felesége, Milly White Instagram-sztorijában csípett el egy képet, ami kapcsán azt állítja, hogy aznap, amikor

Anglia 1-0-ás vereséget szenvedett Brazíliától a Wembleyben, a válogatott belső védője a dubaji Kyma Beachen egy medence partján késhegyre menő Uno-csatát vívott párjával – ezt a fenti poszt is bizonyítja.

Ben White egyébként 4-szeres válogatott és azóta nem szerepelt Anglia színeiben, hogy 2022-ben „személyes okok” miatt elhagyta az angolok katari vb-táborát – a jelentések szerint összeveszett Southgate asszisztensével, Steve Hollanddal. Most itt lett volna a lehetősége a visszatérésre, neki viszont éppen az asszonykával támadt kedve Unózni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik