Nemzetközi foci

Hazugsággal vádolja Pep Guardiolát a Manchester Cityből száműzött játékos

Adrian Dennis / AFP
Adrian Dennis / AFP

Joao Cancelo szerint nem igazak azok az állítások, amiket Pep Guardiola tett róla a Manchester Cityben töltött időszaka során. A portugál válogatott játékos erről hazája lapjában, az A Bolában beszélt, amikor arról kérdezték, mit szólt hozzá, hogy a katalán edző szerint rosszul viselte, hogy Nathan Aké és Rico Lewis is elé került a rotációban.

Hazugság! Egy rossz szavam nem volt hozzájuk, kérdezzék csak meg Akét és Ricót. Nem volt semmilyen felsőbbrendűség bennem az irányukba, de persze mindenkiben az marad meg, amit az edző mondott…

– nyilatkozta Joao Cancelo, aki azt is felemlegette, hogy soha egy rossz szava nem volt a City felé, a klub azonban mégis méltatlanul bánt vele, miközben ő mindent megtett a csapat sikereiért, és még azt követően is pályára lépett az Arsenal ellen, hogy az otthonát kirabolták, és rettegve hagyta otthon a feleségét és a kislányát.

A 29 éves játékos játszott a Benficában, a Valenciában, az Interben és a Juventusban is, mielőtt 2019-ben a Manchester Cityhez szerződött. A hírek szerint azonban összeveszett Pep Guardiolával, így az előző szezon második felét a Bayern Münchennél töltötte kölcsönben, jelenleg pedig a Barcelonánál van kölcsönjátékon. A Cityhez 2027-ig köti a szerződése.

Kapcsolódó
Magyarország-Koszovó: nincs jó emlékünk a sporiról
Az aradi születésű játékvezető öt éve vezetett nekünk meccset, két évvel ezelőtt miokardiális infarktust kapott, végül nem kellett visszavonulnia.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik