Nemzetközi foci

Győztes meccs után bunyóban is jeleskedniük kellett a Fener játékosainak

Hakan Burak Altunoz / ANADOLU / Anadolu via AFP
Trabzonban a brutalitás és a káosz lett az úr
Hakan Burak Altunoz / ANADOLU / Anadolu via AFP
Trabzonban a brutalitás és a káosz lett az úr
Igazi tömegverekedésbe torkollott a török labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi rangadója. A Trabzonspor-Fenerbahce mérkőzés vendéggyőzelemmel zárult, ám az ünneplő játékosokra rárontottak a hazai szurkolók.

Fordulatos mérkőzésen a Fenerbahce 3-2-re győzött úgy, hogy a félidőben 2-0-ra vezetett, ezt a hazaiak a második félidőben negyedóra alatt kiegyenlítették, a győztes gólt azonban a Fener belga válogatott támadója, Michy Batshuayi szerezte a 87. percben.

Az isztambuli csapat örömtáncot járt a kezdőkörben, mire a felbőszült hazai szurkolók berontottak a pályára és megtámadták a játékosokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Deveer ✪ (@mickyjnrofficial) által megosztott bejegyzés

Elképesztő felvételeket látni az neten a tömegverekedésről, arról, ahogy a nigériai válogatott Bright Osayi-Samuel püföl egy embert, ahogy Batshuayi megpróbálja félfordulatból fejen rúgni támadóját, és azt is látni, amint Dominik Livakovic kapust megütik.

A vendégcsapat szerencsére komoly sérülés nélkül megúszta a történteket, a török politikusok pedig azonnali vizsgálatot rendeltek el a gyalázatos jelenetekkel kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik