Nemzetközi foci

„Harry Kane a legnagyobb szimuláló, de senki sem mer erről beszélni, mert a válogatott csapatkapitánya”

Domenic Aquilina / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Domenic Aquilina / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Chris Sutton korábbi válogatott labdarúgó porig alázta Harry Kane-t, miután a szimuláló játékosokról kérdezték.

A Daily Mail All Kicking Off című podcastjának résztvevői arról beszélgettek, hogy az Arsenal játékosát, Kai Havertzet ki kellett volna-e állítani a Brentford elleni meccsen. A német támadó ugyanis elesett a tizenhatoson belül, de a bíró nem ette meg a borulását, viszont nem is mutatta fel neki a sárga lapot, amiből neki volt már egy a meccsen. Thomas Frank, a Brentford vezetőedzője a mérkőzés után külön kiemelte, hogy emiatt már nem is kellett volna pályán lennie Havertznek, hogy megszerezze a győztes gólt.

A poadcastban erről hosszasan értekeztek, de ha már fölmerült a szimulálás témaköre, összegyűjtötték azokat a Premier League-csatárokat, akik túl sokszor dobálták magukat. Sutton ekkor dobta be váratlanul a Bayern játékosát.

Bruno Fernandes az egyik legrosszabb eset, de utcahosszal veri őt is Harry Kane. Ő a legdurvább, de senki sem mer erről beszélni, mert a válogatott csapatkapitánya. A legnagyobb szimuláló! Profin csinálja és hétről hétre büntetlenül csinálja. A legrosszabb, akit valaha láttam! Briliáns játékos, csodálatos góllövő, mindenre képes, de akkor is szimulál

közölte Chris Sutton.

A beszélgetésben szereplők végül abban állapodtak meg, hogy az öt legrosszabb játékos ebben a témakörben sorrendben Cristiano Ronaldo, Luis Suarez, Rivaldo és az egyértelmű negatív győztes, Ashley Young.

Kapcsolódó
Sokáig izzadt, de végül egy fejessel az élre ugrott az Arsenal
Egy napig Mikel Arteta csapata áll a Premier League első helyén.
Olvasói sztorik