Nemzetközi foci

Szoboszlai visszatért, a Liverpool 99. perces góllal nyert

Shaun Botterill / Getty Images
Shaun Botterill / Getty Images

A lehető legdrámaibb módon, Darwin Núnez 99. percben fejelt góljával győzött a Nottingham Forest otthonában a Liverpool. Szoboszlai Dominik több mint egy hónap után visszatért.

Sokáig gólképtelen volt a Forest otthonában a Liverpool, a legkomolyabb helyzeteit a hajrára tartogatta Jürgen Klopp csapata. Sels kapusnak már a 95. percben be kellett mutatnia egy nagy bravúrt, de később már ő is tehetetlen volt, amikor a hazai védelem nem tudott felszabadítani, Mac Allister középre ívelt, a csereként beállt, Darwin Núnez pedig a kapuba fejelt a 99. percben.

Szoboszlai Dominik is pályára lépett azt követően, hogy a teljes februárt kihagyta. A korábban combsérüléssel bajlódó magyar középpályás a 76. percben állt be, ez alatt 14-szer ért labdába, hétből hat passza pontos volt, és próbálkozott egy lövéssel is, ami a blokkba akadt el. Valamint a gól előtt ő adott középre szögletből, azt követően nem tudott felszabadítani a Forest.

Szoboszlai Dominik mutatói.

A Pool 1984 októbere óta először nyert bajnokin a Nottingham otthonában.

A Liverpool a győzelmével biztosan az élen marad a fordulót követően is, ugyanis előnye – eggyel több lejátszott mérkőzéssel – négy pont a második, címvédő Manchester City előtt.

Premier League, 27. forduló

Nottingham Forest-Liverpool FC 0-1 (0-0)
Brentford-Chelsea 2-2 (0-1)
Everton-West Ham United 1-3 (0-0)
Fulham-Brighton 3-0 (2-0)
Newcastle United-Wolverhampton Wanderers 3-0 (2-0)
Tottenham Hotspur-Crystal Palace 3-1 (0-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik