Nemzetközi foci

A Real sztárja isteni beavatkozásnak tartja, hogy a bíró megsérült

BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP

„Valahol azt olvastam, ha Carlo Ancelotti és Toni Kroos is sárga lapot kap reklamálásért, akkor azon a meccsen valami nem stimmel” – mondta Kroos a saját podcastjában, amelyet a testvérével, Felixszel közösen készít.

A világbajnok és ötszörös BL-győztes (négyszer a Reallal nyert, egyszer a Bayernnel) középpályást a Sevilla elleni meccs játékvezetője, Isidro Díaz de Mera ténykedése dühítette fel. Kroos a 35. percben kapott sárga lapot, miután túl hevesen reklamált, amikor a bíró úgy ítélte meg, szabálytalan volt Loic Badéval szemben.

„A bíró az összes kétes szituációban ellenünk ítélt, és sokszor még akkor is szabálytalanságot fújt, amikor nem történt semmi. Vegyük az én esetemet, egy méterre állt tőlem, látnia kellett, hogy nem is akartam ütközni a Sevilla játékosával, még el is léptem, hogy minimális legyen a kontakt, mégis sárgát adott” – panaszkodott Kroos.

A bírót aztán sérülés miatt le kellett cserélni, és a negyedik játékvezető, Carlos Fernández ugrott be a helyére. Kroos ironikusan isteni beavatkozásnak tartja, hogy Díaz de Mera nem tudta folytatni a meccset.

Isten mindent lát, talán ezért szenvedett a bíró vádlisérülést. Mindent rosszul csinált, még a sérülése is rossz pillanatban jött számunkra, mivel épp nyomás alatt tartottuk a Sevillát. A negyedik játékvezető sokkal jobb bíró, ő remek munkát végzett

– dicsérte Fernándezt a 34 éves Kroos.

A Real Madrid végül a csereként beállt Luka Modric látványos góljával nyerte meg a meccset, és hat ponttal vezeti a táblázatot a második Girona előtt.

Olvasói sztorik