Nemzetközi foci

Szoboszlai csak a lelátón szurkolhat a Ligakupa-döntőn

Clive Brunskill / Getty Images
Clive Brunskill / Getty Images

Szoboszlai Dominik nem került be a Liverpool keretébe a Chelsea elleni Ligakupa-döntőre.

A magyar válogatott csapatkapitányának kiújult a korábbi combsérülése, és utoljára január 31-én lépett pályára, amikor a csapata 4-1-re verte a Chelsea-t a Premier League-ben, Szoboszlai pedig fejesgólt szerzett.

Bár volt esély arra, hogy felépüljön a döntőre, végül nem került be a keretbe, úgyhogy csak a lelátóról szurkolhat a társaknak. A Liverpoolnak egy csapatnyi hiányzója van,

Szoboszlai mellett Alisson, Alexander-Arnold, Matip,Thiago, Núnez, Szalah, Jota, Jones, Bajcetic és Doak sem játszhat a Chelsea ellen.

Jürgen Klopp így a Kelleher, Bradley, Van Dijk, Konaté, Robertson, Gravenberch, Endo, Mac Allister, Elliott, Gakpo, Luis Díaz kezdőt küldte pályára a Wembley-ben. A másik oldalon Mauricio Pochettino a Petrovic, Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell, Caicedo, Enzo Fernández, Gallagher, Palmer, Jackson, Sterling csapatnak szavazott bizalmat.

A 2022-es Ligakupa-döntőben is ez a két csapat találkozott, és akkor a Liverpool büntetőkkel nyerte meg a finálét. A 16 órakor kezdődő döntőt a Match 4 közvetíti.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik