Nemzetközi foci

Eden Hazard: Talán Lionel Messi az egyetlen játékos, akinél azt gondoltam, hogy jobb nálam

Ibrahim Ezzat / ANADOLU / Anadolu via AFP
Ibrahim Ezzat / ANADOLU / Anadolu via AFP

Eden Hazard szerint egyedül Lionel Messi az, aki jobb futballista volt, mint ő maga.

A belga támadó a L’Equipe-nek adott interjút, amiben beszélt a Chelsea-ről, a Real Madridról és még sok más egyébről is. Szóba került természetesen a korszak két legnagyobb zsenije, Messi és Cristiano Ronaldo is, akik közül az argentint tartotta többre.

Talán Lionel Messi az egyetlen játékos, akinél azt gondoltam, hogy jobb nálam. Imádtam őt nézni a Barcában. Ő minden idők legjobbja! Cristiano Ronaldo nagyobb futball legenda nálam, de pusztán a tehetsége alapján nem jobb játékos nálam. Talán még Neymar. De utána már tényleg nincs más

– közölte Hazard.

A Real Madriddal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy mielőtt a spanyolokhoz igazolt volna úgy érezte, utoljára rúhghat ki a hámból. A nyári szünetben így aztán elengedte magát, majd minden balul sült el Madridban.

„Hét évig Angliában játszottam, karácsonyi szünet nélkül. Mindent beleadtam, úgyhogy a szünetben nem foglalkoztam semmivel. Barbecue, borok, hedonista életmód. Nem csak hamburgert faltam minden nap, de szeretek a barátaimmal enni-inni. A diétázás egy baromság, semmi értelme” – fejtette ki Hazard.

A belga támadó egyébként elismerte, hogy néha nem aludta ki magát egy-egy edzés előtt, de azt kikérte magának, hogy lustának nevezzék, mert 16 éven keresztül keményen dolgozott, hogy a csúcsra érjen. Összességében a Real Madridtól történt távozását sajnálta, mert szeretett volna egy nagy szezon után elbúcsúzni, addig pedig vígan elücsörgött volna a kispadon, de tudomásul vette, hogy ez nem jött össze.

Olvasói sztorik