Nemzetközi foci

Senki nem értette, miért ítélt 11-est a bíró, aztán kiderült, milyen ostobaságot csinált a focista

YouTube
YouTube

A hülyeség ragadós, szokták mondani, úgyhogy ha futballedző lennék, biztos elmondanám a játékosaimnak, hogy tilos a meccs közben odamenni a kapusunkhoz, ha a kezében van a labda. Decemberben már láthattunk egy igazán szürreális tizenegyest a szaúdi ligában, amikor a játékos pacsizni akart a kapusával, de kiütötte a kezéből a labdát, és most hasonlóan bizarr jelenet játszódott le a Copa do Nordeste nevű brazil sorozatban is.

A Maranhao 2-1-re vezetett az ABC otthonában, és már a hosszabbításban járt a meccs, amikor Moisés, a Maranhao kapusa egy kavarodás végén ráfeküdt a labdára, hogy azzal is lepörgessen pár másodpercet. Ezzel még nem is lett volna semmi gond, ám Yann Baldez, a Maranhao védője odament a földön fekvő kapushoz, és ahogy gratulálni akart neki, többször is rápaskolt a labdára. Az éles szemű bíró kiszúrta, hogy a védő kézzel ért a labdába, és az eset láttán tizenegyest ítélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tube Alvinegro (@tubealvinegro) által megosztott bejegyzés

Moisés majdnem jóvátette csapattársa blőd hibáját, mert kivédte Javier Parraguez tizenegyesét, ám a chilei játékos a kipattanót beverte, és ezzel egy pontot megmentett csapatának a 90+7. percben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik