Nemzetközi foci

A spanyol csodacsapat edzője: Egyértelműen hibázott a VAR

Pau Barrena / AFP
Pau Barrena / AFP

Botlott a spanyol bajnokság meglepetéscsapata, a Girona, amely otthon 0-0-át játszott a Real Sociedaddal – a klub fiatal magyar védője, Yaakobishvili Antal ezúttal padozott. A meccset követően újra előtérbe került a videobírós rendszer, ugyanis az első félidőben a Girona játékosa, Yangel Herrera betalált ellenfele kapujába, de a VAR közbelépett, végül érvénytelenítették a gólt.

Egy 37 másodperccel korábbi les miatt, de ami érdekesebb, a támadás során a Sociedad védelme kétszer is kifejelte a labdát.

A Girona vezetőedzője, Míchel Sánchez szerint egyértelmű, hogy hibázott a VAR, ugyanis Sávio Moreira leshelyzete után háromszor is gazdát cserélt a labda, és amúgy is rossz iránynak tartaná, hogy ennyivel korábbi eseteket is visszanézzenek videobíróval, mert szerinte ez már nem volt hatással az aktuális helyzetre.

A döntetlennel a Girona nem tudta megelőzni a Real Madridot a tabellán, a rivális vasárnap játszik a fordulóban az Atlético Madrid ellen. A Következő fordulóban Real-Girona rangadót rendeznek.

Kapcsolódó
Lewandowski végre betalált, idegenben győzött a Barcelona
Az Alavés otthonából sikerült elvinni a három pontot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik