Nemzetközi foci

„Én voltam az egyetlen drukker, aki nem ünnepelt” – a néző ugrott be negyedik játékvezetőnek az FA Kupa-meccsen

Jacob King / PA Images via Getty Images
Matheus Cunha (középen) tizenegyesével dőlt el a továbbjutás
Jacob King / PA Images via Getty Images
Matheus Cunha (középen) tizenegyesével dőlt el a továbbjutás

A nézőtérről szállt be negyedik játékvezetőnek a Wolverhampton Wanderers egyik szurkolója csapata mérkőzésén az angol labdarúgó FA Kupában.

A Wolves a Brentfordot látta vendégül a 32 közé jutásért vívott összecsapáson, amely 2-2-es rendes játékidő után hosszabbításba torkollott.

A negyedik játékvezető azonban betegsége miatt nem tudta vállalni a ráadást, ekkor került képbe a korábban U12-es meccseket vezető Ross Bennett.

„A találkozót vezető bíró megkérdezte, el tudnám-e látni a negyedik játékvezető feladatait, amire én azt feleltem, hogy egy gyorstalpaló után igen. Az járt a fejemben, hogy életem következő harminc percében hivatalos segítő leszek egy újrajátszott FA-kupa mérkőzésen. Egészen szürreális volt, tényleg, őrület” – nyilatkozta a klub podcastjában Bennett.

Aki elárulta: belül üvöltött, amikor a hosszabbítás első félidejének ráadásában csapata büntetőből megszerezte a győzelmet és ezzel a továbbjutást jelentő gólt.

Én voltam az egyetlen Wolves-drukker, aki nem ünnepelt, de semlegesnek kellett maradnom. Belül azért ujjongtam, mert tudtam, hogy január végén ott lehetek a West Bromwich Albion otthonában, a negyedik fordulós meccsen

– utalt a Wolverhampton következő körös ellenfelére Bennett.

Olvasói sztorik