Nemzetközi foci

Scholes alaposan odapirított a csapat nélkül tengődő angol válogatott focistának

MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP
MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A nyár óta nincs csapata Jesse Lingardnak, aki az előző idényt a Nottingham Forestnél töltötte, de a klub nem tartott rá igényt, miután lejárt a szerződése.

A 31 éves Lingard a tavalyi év végén a Steven Gerrard által irányított szaúdi klubbal, az al-Ettifaqnál edzett, jelenleg pedig Dubajban készül. Innen jelentkezett be egy edzőtermi fotóval, amire a korábbi Manchester United-legenda, Paul Scholes meglehetősen nyersen reagált.

„Csak az edzőteremben baszakodsz, vagy fogsz futballozni is?” – írta a kommentjéban a MU-val a BL-t kétszer, a Premier League-et tizenegyszer, az FA Kupát négyszer, a klubvébét, illetve annak elődjét, a Világkupát egyszer-egyszer megnyerő, 66-szoros angol válogatott Scholes.

Hétfőn még arról szóltak a hírek, hogy Lingard a Barcelonának ajánlgatja magát, mert az évi 2 millió eurós fizetését még a nem túl veretes anyagi helyzetben lévő katalán klub is ki tudna gazdálkodni. A 32-szeres angol válogatott Lingardot az Evertonnal, valamint francia klubokkal is hírbe hozták, de a Ligue 1 csapatai csak négy EU-n kívüli játékosokkal rendelkezhetnek a keretükben, úgyhogy a Brexit miatt Lingard ebben a helyzetben hátrányból indul.

Olvasói sztorik