Nemzetközi foci

Harry Kane olyat tett, amiben bő egy évtizede nem volt része

Fotó: Ronny Hartmann / AFP
Fotó: Ronny Hartmann / AFP

Harry Kane neve összefort a Tottenham Hotspurrel, ami nem csoda, hiszen 2004-től, azaz 11 éves korától volt a klub játékosa. 2012 augusztusában, André Villas-Boas irányítása alatt, 19 évesen az Aston Villa ellen debütált a Premier League-ben, és egészen idén nyárig, a Bayern Münchenhez igazolásáig a klub játékosa volt.

Így aztán az elmúlt tizenegy év karácsonyait, szilvesztereit sosem pihenéssel, szórakozással, hanem rendre labdarúgással töltötte. Németországba költözése egyúttal azt is jelentette, hogy a felnőttkarrierje során idén először fordulhatott elő, hogy a feleségével és gyermekeivel télből a nyárba utazva karácsonyozzon. A Kane család a tengerpartra látogatott, és ezt az eddig elképzelhetetlen pillanatot meg is örökítették.

instagram.com/katekanex

Kate, a feleség Instagram-oldalán megosztott képek egyikén Harry Kane a négy gyermeke közül hárommal a tengerre néz, és a következő olvasható rajta: „Szerelmeim”, míg egy másik képen az egyik lányuk rénszarvasagancsot visel a fején, a következő felirattal: „Boxing Day Vibes”.

Mondhatni, a Kane család számára a 100 millió fontos Bayern Münchenhez költözésnek ez az egyik, ha nem a legnagyobb előnye.

A Bundesliga csak január 12-én folytatódik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik