Nemzetközi foci

Leo Messi teste komoly átalakuláson ment keresztül

Fotó: Daniel RAMALHO / AFP
Fotó: Daniel RAMALHO / AFP

Bár az MLS, az észak-amerikai labdarúgó bajnokság már befejeződött, a liga kétség kívül legnagyobb sztárja a szabadsága alatt sem állt le teljesen. Lionel Messi az, akiről szó van, akinek minden mozdulatát figyelemmel kísérik a világon, és aki a két ünnep között ezért megosztott magáról egy pillanatképet az Instagram-sztorijában, amit aztán az All About Argentine X-oldal örökített meg véglegesen.

A december 27-i poszton Messi rosariói otthonának szerény edzőtermében látható felesége, Antonela Roccuzzo társaságában, és úgy tűnik, lenyűgöző fizikai állapotban van, a teste nemhogy öregedne, sőt, egy gramm súlyfelesleg sincs rajta. Régebben sem volt duci, de amikor még Európában játszott, nem nagyon dicsekedett hasonló képekkel, és azóta mintha leszálkásodott volna, komoly átalakuláson ment keresztül a testösszetétele, izomzata.

Messi azért van most is ilyen topformában, mert bár a vakáció a pihenés ideje lenne, de ő decemberben sem lassított, amit egy még hó elején feltöltött 2,4 milliós nézettségű videóval is bizonyított. A rövid jelenet tanúsága szerint az argentin világbajnok a neves edzővel, Bret Contrerasszal készül Miamiban – számolt be minderről a sport.es.

A videó egyben azt is bizonyítja, az amerikai sportok szupersztárjai mitől tudnak csúcsformában játszani hétről-hétre gyakran 40-hez közel, olykor még felette is. Messi éppen azért készül ilyen elképesztő energiákat mozgósítva, hogy kitolja pályafutása végét,

  • optimális állapotban érkezzen vissza klubjához, az Inter Miamihoz, a jövő hónapban kezdődő előszezonra (nyilván nem epizódszerepre készül a kínai válogatott és Cristiano Ronaldo csapata, az Al Nassr elleni összecsapásokon), illetve, hogy
  • 36. életéve végén is tökéletes formában várja a 2024 júniusában az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Copa Américát, ahol arra készül, hogy három éven belül a negyedik címet is megnyerje az argentin válogatottal.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik