Nemzetközi foci

Mourinho egy félmondattal ki tudta akasztani az ellenfél edzőjét

Fabio Rossi / AS Roma via Getty Images
Fabio Rossi / AS Roma via Getty Images

A címvédő Napoli 2-0-ra kikapott az AS Roma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulóját lezáró szombat esti találkozón. Elég paprikás volt a hangulat,

összesen 13 sárga és két piros lapot osztottak ki a meccsen.

A 66. perctől Matteo Politano kiállítása miatt emberelőnyben futballozó hazaiak vezető találatát a csereként röviddel korábban pályára lépő Lorenzo Pellegrini szerezte. A nápolyiak a hajrát már kilenc játékossal vívták meg, mivel a szerződését frissen meghosszabbító Victor Osimhen is piros lapot kapott. A ráadásban létszámfölényét kihasználva a kegyelemdöfést is bevitte a Roma Romelu Lukaku révén.

Ment a beszólogatás a meccs után

José Mourinho, az AS Roma vezetőedzője úgy nyilatkozott, szomorú, hogy elszabadultak az indulatok a karácsony előtti utolsó bajnokin, de legalább győzelemmel tudták megajándékozni a szurkolókat.

Lehet nem értenek egyet vele, de öt perc után egyértelmű volt számomra, hogy a Roma nyeri meg a meccset. Már 11 a 11 ellen is jól játszottunk, volt két nagy helyzetünk, emberelőnyben meg jött is a vezető gól, onnantól szinte már csak nekünk volt momentumunk

magyarázta a portugál.

Mournho szavaival, miszerint már a meccs elején is egyértelmű volt, hogy a hazaiak győznek majd, szembesítették Walter Mazzarrit is.

Tegyen fel inkább kérdéseket ahelyett, hogy elmondja, másnak mi a véleménye. Amint kérdéseket tesz fel, megpróbálok rá válaszolni

reagált Mazzarri, akit alighanem az újságíró kérdése mellett Mourinho szavai is bosszanthattak, na meg persze a vereség. Azért odaszúrt egyet a rómaiaknak, mondván az első kiállításig a hazaiak semmit sem csináltak és a Napoli tartotta kézben a meccset.

A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős Napoli legutóbbi hét tétmeccséből két győzelem mellett ötödször kapott ki. Az AS Roma a sikerének köszönhetően megelőzték riválisukat a tabellán.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik