Nemzetközi foci

Meggyilkolták a Torino és a Palermo korábbi labdarúgóját

facebook.com
facebook.com

Rosolino Celesiát, a Palermo és a Torino korábbi labdarúgóját, egy 17 és 22 éves testvérpár brutálisan meggyilkolta – számolt be a helyi palermotoday.it nevű lap. Az incidens december 20-án éjszaka, a szicíliai Palermóban, a Notr3 diszkóban, annak egyik mellékhelyisége előtt történt. Az indíték egyelőre tisztázatlan, bár olasz sajtóértesülések szerint az áldozat és a támadók között korábban egyszer már verekedésbe fulladt egy vita.

A lövöldözés után Celesiát súlyos sérülésekkel egy ismerőse szállította kórházba, de az életét az orvosok már nem tudták megmenteni.

A gyilkosságot a szórakozóhely kamerái rögzítették, így a felvételek tanulmányozása és a kihallgatások után a Palermói Ügyészség elrendelte az elkövető testvérpár letartóztatását.

A dailymail.co.uk azt írja, a még kiskorúnak számító 17 éves vádlottat gyilkossággal, míg az idősebb testvért illegális lőfegyver birtoklásával vádolják.

A 22 évet élt Rosolino Celesia futballkarrierje ígéretesen indult. Ifjúsági játékosként a Torino és a Palermo korosztályos csapataiban játszott, és a Seria A-ról álmodott, ám kölcsönadások után a felnőtt futballban csak a negyedosztályig, a Serie D-ig jutott, utoljára a Parmonval nevű klubban játszott. Az áldozat édesapja Gianni Celesia, palermói politikus és énekes.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik