Nemzetközi foci

Rossz nővel kacérkodott, elrabolták az egykori brazil válogatott futballsztárt

Marcelinho Carioca gólöröme egy 1998-as, Ecuador elleni mérkőzésen
Marcelinho Carioca gólöröme egy 1998-as, Ecuador elleni mérkőzésen
A hétvégén filmbe illő, de végül happy enddel végződő történet borzolta a brazil futballrajongók idegeit: elrabolták a Corinthians klublegendáját, a korábbi brazil válogatott középpályást, Marcelinho Cariocát.

Az 52 éves egykori futballistát szombatról vasárnapra virradó éjszaka rabolták el, amikor egy bulin vett részt. A rendőrök nagy erőkkel kezdték el keresni, előbb az utóját találták meg, majd előkerült Marcelinho is, egy hatalmas monoklival a bal szeme alatt.

Állítólag Marcelinho egy nő társaságában hagyta el a partit, akiről kiderült, hogy házas, és a felszarvazott férj csak azt a megoldást látta, hogy mindkettejüket elraboltassa.

Az biztos, hogy még mielőtt megtalálták Marcelinhót, a rendőrség letartóztatott két gyanúsan viselkedő férfit, akik az autója közelében tartózkodtak.

Aztán hétfő délután az egykori középpályást szabadon engedték, de a rendőrség emberrablás indítékát még nem hozta nyilvánosságra, írta a Globo.

A négyszeres válogatott labdarúgó néhány mérkőzés erejéig belekóstol az európai futballba, de se Valenciában (1997), se Ajaccióban (2004) nem maradt sok ideig. Játszott Japánban (Gamba Oszaka, 2002) és Szaúd-Arábiában (al-Nasszr, 2003), de igazi sikereit hazájában aratta.

A szurkolók őt tartják a Corinthians történetének egyik legnagyobb játékosának. Nem véletlenül, hiszen klubrekordot jelentő tíz trófeát szerzett, miközben 433 meccsen 206-szor volt eredményes.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik