Nemzetközi foci

Nagy az öröm Milánóban, Zlatan Ibrahimovic visszatért

Marco BERTORELLO / AFP
Zlatan Ibrahimovicnál sohasem múlik el az AC Milan iránti szeretet
Marco BERTORELLO / AFP
Zlatan Ibrahimovicnál sohasem múlik el az AC Milan iránti szeretet
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan júniusban visszavonult labdarúgója a RedBird magánbefektető vállalatnál operatív partnerként, a milánói klubnál pedig vezető tanácsadóként dolgozik a jövőben.

Ibrahimovicnak az együttes többségi tulajdonosának, a RedBirdnek az operatív partnereként az lesz a feladata, hogy a globális befektetési csoporttal együtt dolgozva támogassa a vállalat portfolióját a sport, a média és a szórakoztatás területén.

Az ex-futballista a klubnál vezető tanácsadóként tevékenykedik majd, így nagy szerepet vállal a sport- és az üzleti tevékenységekben, ebbe beletartozik a játékosok és a Milan globális márkájának fejlesztése is.

A szeretet sohasem múlik el, ez a lehetőség pedig, amellyel a csapat jövőjének a részese lehetek, sokat jelent számomra. Ez egy olyan dolog, amiről korábban csak álmodoztam

– mondta a 42 éves svéd sportembert, akinek visszatérését Giorgio Furlani klubelnök is üdvözölte.

Az AC Milan mellett Ibrahimovic a pályafutása során olyan csapatokban futballozott, mint a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Juventus, az Internazionale, az FC Barcelona, az Ajax Amsterdam és a Los Angeles Galaxy.

(MTI)

Kapcsolódó
Pofátlanul zseniális sarkazás okozta a Milan vesztét
A laziós Zaccagni is szerzett egy szép sarkazós gólt, de Muriel még ezt is tudta überelni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik