Nemzetközi foci

Nyolc hónap után ismét összeomlott a szerb védő a pályán

Nyolc hónappal azt követően, hogy egy spanyol harmadosztályú futballmérkőzésen összeomlott, és hosszasan küzdöttek Dragisa Gudelj életéért, a Cordoba szerb játékosa ismét rosszul lett egy bajnokin.

Márciusban a sportoló a Racing Ferrol elleni összecsapáson elvesztette az eszméletét és összeesett a pályán. Szerencsére gyorsan jött a segítség, megkezdték az újraélesztését és néhány perc múlva magához tért.

A vizsgálatok után az orvosok úgy döntöttek, hogy a szerb futballista egy beültetett defibrillátorral továbbjátszhat. A szezonban eddig minden mérkőzésen a kezdőcsapatban kapott helyet, 15 meccsen 1292 percet töltött a pályán – azonban vasárnap, 2023-24-es idényben először le kellett cserélni 32 perc után.

A Melilla elleni bajnokin ugyanis ismét rosszul lett, elvágódott a gyepen, azonban ezúttal nem veszítette el az eszméletét, a beültetett defibrillátor ugyanis működésbe lépett.

A 28 éves középső védő felállt, kicsit szédült, de saját lábán hagyta el a pályát. Azonnal kórházba szállították, ahol alapos kivizsgáláson esett át.

A Cordoba közleményben jelentette be, hogy a labdarúgó jó állapotban van.

Kapcsolódó
Szerb játékos életéért küzdöttek a spanyol harmadosztályban
A córdobai Dragisa Gudelj elvesztette az eszméletét és összeesett a pályán.
Olvasói sztorik