Nemzetközi foci

Teljesen megnyomorodhat a Barca egykori csillaga

SILVIO AVILA / AFP
Luis Suárez elbúcsúzott Brazíliától...
SILVIO AVILA / AFP
Luis Suárez elbúcsúzott Brazíliától...

Érzelmes búcsút vett brazil csapatától Luis Suárez, aki vasárnap lejátszotta utolsó mérkőzését a Gremio színeiben és győztes góllal távozott. A pletykák szerint az Inter Miamiba tart, azonban a 36 éves uruguayi csatár nyilatkozata alapján inkább valószínűsíthető a visszavonulás.

Az Ajax, a Liverpool, a Barcelona és az Atlético Madrid egykori klasszisa bevallotta, a meccsek előtt tablettákat szed a térde és a háta miatt, és folyamatos fájdalmakkal él.

Nem tudom kiegyenesíteni a térdemet.

Ez annak a műtétemnek a következménye, amelyet 2020-ban Barcelonában végeztek el, ám három hónappal később beütött a covid, és nem tudtam befejezni profi körülmények között az utógondozást. Az utolsó hónapot egyedül dolgoztam otthon, és az nem ugyanaz, mint amikor egy fizikoterapeuta segít” – nyilatkozta az uruguayi Sport 890 rádiónak.

Elárulta, annak örül, hogy legalább nem dagad be a térde, mert akkor járni sem tudna. Ugyanakkor így is minden mérkőzés előtt tablettákkal és fájdalomcsillapító injekcióval élt.

És ez nem csak a térdemről szólt, néha fáj a combhajlítóm, és miután sántítok, a hátam is.

Úgy fogalmazott, gondolnia kell a jövőre, mert ha néhány év múlva még szeretne a barátaival játszani, lehet, az ízületi gyulladás miatt már nem tud.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik